Safari Zuid-Afrika

Boek vandaag jouw droomsafari naar Zuid Afrika

📌 50+ SAFARIREIZEN
Altijd een passende safari!

🦁 SPOT THE BIG 5
Spot jij de big 5 tijdens een trip?

👍 BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners!

Ontdek …

Safarireis Zuid-Afrika

Hé avonturier! Dat ben je, want anders bezoek je niet deze pagina vol met safarireizen in Zuid-Afrika. Waarom je op zoek bent naar een safari in Zuid-Afrika? Wij vertellen je het graag!

Zuid-Afrika barst van de mogelijkheden. Naast dat het land ideaal is voor een safari kun je er ook genieten van zon, zee, strand, bergen, cultuur en fantastische grote steden. Denk eens aan Kaapstad, Johannesburg, Pretoria, Durban of Port Elizabeth.

Altijd op de hoogte

Unieke reizen

Uniek Zuid-Afrika

Leuk bovenstaande steden, maar waarschijnlijk is die niet de hoofdreden waarom je hier bent. Jij bent op zoek naar een safari in Zuid-Afrika. So let’s talk! Jij wilt meer weten over onder andere het Krugerpark: De trekpleister van Zuid-Afrika. Het Krugerpark is één van de grootste wildparken ter wereld en je vindt hier wat je zoekt: De zogeheten Big Five (Leeuw, Neushoorn, Olifant, Neushoorn, Buffel en Luipaard). Maar ook kun je hier de giraffe of zebra spotten. Waar kijk jij het meest naar uit?

Kunnen wij je overtuigen?

Waarom safariworld?

De beste deals

Wij tijgeren dagelijks het internet af voor de beste safarideals.

Wereldwijd

Niet gefocust op één land, maar de beste deals van de wereld.

Unieke plekken

We kijken niet alleen naar de bekende plaatsen.

Betrouwbare partners

Wij werken alleen met betrouwbare partners.

Wat voor safari zoek je?

Wil jij op safari in Zuid-Afrika met je beste vriend of vriendin? Of wil je met je familie of in groepsverband genieten van de uitgestrekte savanne. Kies dan voor een ‘private game drive’. Vind jij het niet erg om met een grote groep onbekende te gaan? Ook dit is allemaal mogelijk tijdens een safari in Zuid-Afrika. Er zijn verschillende safarireizen te boeken en laat je goed informeren wat jou te wachten staat.

De beste reistijd

Jij denkt vast dat je in de zomer op safari in Zuid-Afrika moet gaan. Think twice. Als je kiest voor een safari tijdens de Zuid-Afrikaanse zomer, mag je wel heel veel zonnebrandcrème meenemen. Wij adviseren om tussen in de maanden juni tot en met augustus op safari in Zuid-Afrika te gaan. Ja, het is dan winter in Zuid-Afrika, maar de winter is met gemiddeld 25 graden zeer aangenaam. Daarnaast is de kans op neerslag een stuk minder. Win-win situatie! 

Boek jouw safari in Zuid-Afrika

Hopelijk hebben we je enthousiast kunnen maken. Wij, SafariWorld.nl, bieden alleen safarivakanties in Zuid-Afrika aan van betrouwbare partners. We lezen de reviews door en selecteren daarom alleen de beste safari reizen naar Zuid-Afrika voor jou. Heb jij vragen? Of wil jij dat we voor jou op zoek gaan. Geen gerust een gil. Wij struinen het internet af en vinden jouw droomsafari. Sounds like a plan, toch?

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email