Safari Tanzania

Boek vandaag jouw droomsafari naar Tanzania.

📌 50+ SAFARIREIZEN
Altijd een passende safari!

🦁 SPOT THE BIG 5
Spot jij de big 5 tijdens een trip?

👍 BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners!

Ontdek …

Safarireis Tanzania

Als echte safari liefhebber moet je ooit in je leven naar Tanzania zijn geweest om daar de ultieme safari te beleven. Waarom? Wij vertellen je het graag!

Zeg je safari, dan zeg je eigenlijk ook Tanzania. Wij noemen alleen al de migratie van de miljoenen dieren in de Serengeti en de hoeveelheid wilde dieren in de Ngorongoro krater. Wil jij de beroemde Big Five spotten en uitgestrekte nationale parken bezoeken? Ga dan op safari in Tanzania!

Altijd op de hoogte

Unieke reizen

Featured 18 Daagse Rondreis Kenia & Tanzania
18 days60
4
Kenia, Tanzania
Tijdens deze lodge/hotel safari wordt de stad Nairobi bezocht en wordt het natuurschoon van Kenia en Tanzania ontdekt. In Kenia bezoek je de heilige berg van de Kikuyu, het Samburu...
3995
Ontdek

Uniek Tanzania

Voordat we je alles gaan vertellen over een safari in Tanzania, willen we je eerst wat meer vertellen over land. Tanzania ligt in het oosten van Afrika en is ook wel bekend door het exotische eiland Zanzibar. Tanzania maakt het jou mogelijk om een safari vakantie te combineren met een luxe vakantie aan een azuurblauwe zee en bounty stranden.

Kunnen wij je overtuigen?

Waarom safariworld?

De beste deals

Wij tijgeren dagelijks het internet af voor de beste safarideals.

Wereldwijd

Niet gefocust op één land, maar de beste deals van de wereld.

Unieke plekken

We kijken niet alleen naar de bekende plaatsen.

Betrouwbare partners

Wij werken alleen met betrouwbare partners.

Op safari in Tanzania? Kies je regio!

Tanzania een een groot land met veel oppervlakte. Wil jij naast een safari ook rondreizen? Dan is het noorden van Tanzania ideaal, met bekende parken zoals Serengeti, Tarangire, Manyara en de bekende Ngorongoro krater. Je kunt door de, relatief, kortere afstanden nog meer genieten van het land.

Tijdens een safari in het noorden van Tanzania spot je de dieren uit jouw wildste dromen. Van olifanten en giraffen tot leeuwen en luipaarden. Tanzania is niet voor niets al jarenlang één van de meest populaire safari bestemmingen. Waar Noord-Tanzania ideaal is voor een eerste safari, is Zuid-Tanzania geschikt voor de meer gevorderde.
 

Combineer jouw safari in Tanzania met de luxe van Zanzibar

Wat dacht je van een weekje safari en daarna een weekje vertoeven op de witte stranden van Zanzibar? Als een droom toch? In de eerste week sta jij oog in oog met een leeuw en een week later lig je op het strand te drinken uit een kokosnoot. Tanzania maakt het mogelijk. Het eiland ligt op steenworp afstand van Tanzania en een binnenlandse vlucht is zo gepiept.
 

De trekpleisters van Tanzania

Naast het feit dat Tanzania bekend staat vanwege haar safari mogelijkheden, heeft het land jou veel te bieden. Wij sommen het graag voor je op:

  • Ngorongoro: Krater met een unieke wildpopulatie
  • Serengeti: Bekend door de jaarlijkse migratie (gedeeld met Kenia)
  • Selous: Wildreservaat in het zuiden van het land, met de Rufiji-rivier
  • Tarangire National Park: Natuurpark in het noorden van Tanzania
  • Lake Manyara: Wildreservaat, bekend om de vele flamingo’s
  • Ruaha: Wildreservaat in het midden van Tanzania
  • Kilimanjaro: De hoogste berg van Afrika (5895 m)

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email