Safari Kenia

Boek vandaag jouw droomsafari naar Kenia.

📌 50+ SAFARIREIZEN
Altijd een passende safari!

🦁 SPOT THE BIG 5
Spot jij de big 5 tijdens een trip?

👍 BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners!

Ontdek …

Safarireis Kenia

Kenia is adembenemend. Van groene theevelden tot de uitgestrekte savanne en de oevers van Lake Naivasha. Kenia is niet voor niets een van de meest populaire safari-bestemmingen. Kenia is bijna 600.000 km2 groot en biedt jou als liefhebber bruisende steden, grote meren en natuurlijk uitgestrekte savannes en safariparken. Hoe mooi Kenia in al zijn facetten ook is: Je komt natuurlijk voor een safari!

Praat je over Kenia, dan praat je ook over een safari. Kenia is één van de parels als het gaat om een safari vakantie. Wij vertellen je graag waarom.

Altijd op de hoogte

Unieke reizen

Featured 18 Daagse Rondreis Kenia & Tanzania
18 days60
4
Kenia, Tanzania
Tijdens deze lodge/hotel safari wordt de stad Nairobi bezocht en wordt het natuurschoon van Kenia en Tanzania ontdekt. In Kenia bezoek je de heilige berg van de Kikuyu, het Samburu...
3995
Ontdek

Uniek Kenia

Wil jij de Big Five spotten? Een safari in Kenia gaat jou niet teleurstellen. Met op de achtergrond de besneeuwde Kilimanjaro spot jij duizenden flamigo’s. Een safari in Kenia biedt jou wereldberoemde parken als de Masai Mara, Amboseli, Tsavo, Lake Nakuru, Meru, Shaba en Samburu. En luxe? Je kunt overnachten in exclusieve hotels, lodges waar het je aan niets zal ontbreken. Dit maakt Kenia een ideale vakantiebestemming. Ben je toe aan een paar dagen rust? Geniet dan van de witte stranden!

Kunnen wij je overtuigen?

Waarom safariworld?

De beste deals

Wij tijgeren dagelijks het internet af voor de beste safarideals.

Wereldwijd

Niet gefocust op één land, maar de beste deals van de wereld.

Unieke plekken

We kijken niet alleen naar de bekende plaatsen.

Betrouwbare partners

Wij werken alleen met betrouwbare partners.

Waarom Kenia bezoeken?

Wellicht dat je een rondreis gepland hebt staan en dat Kenia één van de landen is die je gaat doorkruisen, maar wij begrijpen eigenlijk ook heel goed waarom je langer wil verblijven in dit fantastische land. 

  • Natuurreservaat Masai Mara in het zuidwesten van Kenia
  • Beschermd natuurgebied Amboseli National Park
  • Lake Naivasha en Hell’s gate Nationaal Park
  • Lake Nakuru National Park
  • Samburu National Reservaat

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email