Safari Botswana

Boek vandaag jouw droomsafari naar Botswana.

📌 50+ SAFARIREIZEN
Altijd een passende safari!

🦁 SPOT THE BIG 5
Spot jij de big 5 tijdens een trip?

👍 BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners!

Ontdek …

Safarireis Botswana

Botswana is één van de meest populaire safari bestemmingen van Afrika. Waar Botswana in het verleden alleen was weggelegd voor de echt ervaren safari reiziger, is het tegenwoordig een toegankelijk land dat fantastische mogelijkheden biedt voor jou als safari liefhebber. Bekijk hieronder onze top suggesties.

Altijd op de hoogte

Unieke reizen

Featured 18 Daagse Rondreis Kenia & Tanzania
18 days60
4
Kenia, Tanzania
Tijdens deze lodge/hotel safari wordt de stad Nairobi bezocht en wordt het natuurschoon van Kenia en Tanzania ontdekt. In Kenia bezoek je de heilige berg van de Kikuyu, het Samburu...
3995
Ontdek

Botswana

Waarschijnlijk denk je bij een safari niet aan Botswana, maar het land is misschien wel één van de meest veilige safari bestemmingen in het continent Afrika. Wel zo prettig als jij daar met je gezin op safari wil gaan. 

Fly-in safari’s in Botswana

Botswana staat bekend om de zogenaamde fly-in safari’s. Je gaat met de luchttaxi (chartervliegtuig) naar de safari accommodaties. Hierdoor sta je binnen no-time in de ongerepte natuur.

Kunnen wij je overtuigen?

Waarom safariworld?

De beste deals

Wij tijgeren dagelijks het internet af voor de beste safarideals.

Wereldwijd

Niet gefocust op één land, maar de beste deals van de wereld.

Unieke plekken

We kijken niet alleen naar de bekende plaatsen.

Betrouwbare partners

Wij werken alleen met betrouwbare partners.

Wat is de beste reisperiode voor een safari in Botswana?

Je wilt natuurlijk weten wanneer je het beste naar Botswana kunt afreizen voor een safari. Als advies geven wij de reisperiode tussen Juli en Oktober. In deze maanden zijn de temperaturen een stuk aangenamer (tussen de 20 en 30 graden), waardoor de wilde dieren zich frequenter laten zien. Daarnaast is het ‘droger’ en trekken de wilde dieren massaal naar dezelfde waterbronnen.

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email