Safari Afrika

Boek vandaag jouw droomsafari naar Afrika.

📌 50+ SAFARIREIZEN
Altijd een passende safari!

🦁 SPOT THE BIG 5
Spot jij de big 5 tijdens een trip?

👍 BETROUWBAAR
Wij selecteren alleen betrouwbare partners!

Ontdek …

Safarireis Afrika

Afrika. Het continent waar het woord safari écht tot zijn recht komt. In geen andere regio vind je zoveel safarimogelijkheden als in Afrika. Heb jij altijd gedroomd van een safarireis naar Afrika? Dan ben je bij Safariworld.nl aan het juiste adres! 

Wij hebben de meest unieke en exclusieve safari vakanties naar Afrika voor jou op een rijtje gezet!

Safari Kenia

Altijd op de hoogte

Unieke reizen

Featured 18 Daagse Rondreis Kenia & Tanzania
18 days60
4
Kenia, Tanzania
3995
Ontdek

Uniek Afrika

Afrika is het het continent van de oneindige mogelijkheden. Op safari, fantastische stranden en geweldige landen. Maar wat maakt een safari in Afrika dan uniek? Dat zit in de diversiteit. Waar het bij de ene safari in Afrika draait om het ‘spotten’ van de zogeheten Big Five (luipaard, leeuw, olifant, neushoorn en buffel), draait het bij een andere safarireis om het spotten van tijgers of gorilla’s. Naast deze geweldige dieren, zal de prachtige natuur jouw overrompelen.

Onze reisaanbieders


Kunnen wij je overtuigen?

Waarom safariworld?

De beste deals

Wij tijgeren dagelijks het internet af voor de beste safarideals.

Wereldwijd

Niet gefocust op één land, maar de beste deals van de wereld.

Unieke plekken

We kijken niet alleen naar de bekende plaatsen.

Betrouwbare partners

Wij werken alleen met betrouwbare partners.

Op safari in Afrika

Ga je alleen op safari naar Afrika? Of wil jij met vrienden, kennissen of jouw gezin? Misschien klinkt het een beetje gek, maar kijk goed naar de prijzen per safarireis. Er zit, logischerwijs, een enorm verschil in safari reizen. Het grootste verschil zit tussen groepsreizen en individuele safari vakanties. Op onze website vind je safari reizen voor singles, families, stelletjes en voor grote groepen.

Wat zijn de populaire bestemmingen?

Afrika staat bekend om de meest unieke locaties. Je kunt tijdens jouw safari kiezen voor één gebied, maar wat dacht je van een rondreis door Afrika? Wil jij op safari in Zuid Afrika, Botswana, Kenia, Namibië, Oeganda, Rwanda, Swaziland of Tanzania? Dan ga jij jouw droomsafari hier wel vinden? Staat jouw ideale reis er niet tussen? Laat het ons weten en wij gaan op ‘safari’ voor jou!

Veel gestelde vragen

Dit is natuurlijk enorm ‘persoonsgebonden’. Wij zelf zijn helemaal verzot op Zuid-Afrika, Tanzania, Kenia, Oeganda en Namibie. Een safari in Afrika is voor iedereen anders. Lees je goed in is onze tip!

Ga je alleen, met je (reis)partner of wil jij met jouw hele gezin op safari naar Afrika? We kunnen er eerlijk over zijn: Een safarireis kost je meer geld dan een vakantie aan de Spaanse Costa. Maar wat krijg je er voor terug? Een safari is een once-in-a-lifetime ervaring. Daar mag/moet jij je eigen prijskaartje aanhangen.

Ben jij al in Afrika? Dan kan je een safari toevoegen aan je huidige reis. Dit kan je doen voor een aantal dagen. Boek jij echt een safari naar Afrika? Dan is het verstandig om minimaal 7-8 dagen op safari te gaan.

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email